Select Page
Koncert Simfonik i RTSh

Koncert Simfonik i RTSh

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane Tiranë ju fton në një koncert simfonik me pjesëmarrjen e Dirigjentit Mateusz Moleda dhe solistit Marin Gjollma.

read more