Select Page

Koncert Simfonik i RTSh

Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane Tiranë ju fton në një koncert simfonik me pjesëmarrjen e Dirigjentit Mateusz Moleda (Gjermani) dhe solistit Marin Gjollma (Piano).

Të premten, 26 janar 2018, ora 19:00, në sallën e Universitetit të Arteve. Hyrja e lirë!

Programi

Felix Mendelssohn – Bartholdy
“Ruy Blas” – Uverturë Op. 95, në do minor

Ludwig van Beethoven
Koncert për piano dhe orkestër Nr. 4, Op. 58, në Sol mazhor

Robert Schumann
Simfonia Nr. 4, Op. 120 , në re minor

 

Links: Eventi në Facebook